GYM VOOR ALLE LEEFTIJDEN  

 

                                                                                                                FREERUNNING - VOLLEYBAL                                    

 

Wij heten u hartelijk welkom op de site van Gymnastiekvereniging “Willen Is Kunnen” Wemeldinge.

Op deze site vind u informatie over de vereniging. Heeft u vragen laat het ons weten.

Gym is goed voor iedereen.

Afwisseling in de lessen,samen bewegen, gezelligheid. Spreekt u dit aan?

Kom dan in beweging bij “W.I.K” 

 

Peutergym

Van 1,5 tot 4 jaar

Kleutergym

Van 4 tot 6 Jaar

Gymnastiek

   Van 7 tot 11 jaar

Freerunning

 

Van 8 tot 12 en vanaf 12+

Fit for fun

Damesgroep

Gymfit

Damesgroep

Volleybal

  Gemengde groep

Sportfit  

Seniorengroep

Bekijk ook onze andere groepen zoals  Galmsport en Ouderengym.

Gezonde Lichaamsbeweging krijgt steeds meer een vaste plaats in de week-agenda.

 Met Gymnastiek blijf je fit zowel jong als oud.

Bij de bovenstaande groepen vind je alle mogelijkheden die de vereniging biedt om te zorgen, dat het lichaam een goede conditie krijgt en houd.

Enkele ervaringen van : Ouderen die hun conditie verbeteren.  

  Gymvereniging WIK

  Een vereniging die beweegt, groeit en een diversiteit heeft aan verschillende beweegmogelijkheden voor jongeren en ouderen. Leden kunnen niet zonder leiding en de vereniging kan niet zonder een bestuur. De leiding zorgt ervoor dat de leden met plezier naar de les komen, heerlijk bewegen, uitdagingen krijgen en nieuwe dingen kunnen leren. Het bestuur is nodig om naast de financiële zaken en activiteiten ook de vereniging in beweging te houden. Daarom zijn we de afgelopen twee jaar bezig geweest om onze vereniging een nieuwe uitstraling te geven met een nieuw logo en een vernieuwde website etc.. Kortom we zijn er voor u en jouw.

  Maar om in beweging te blijven is het bestuur is op zoek naar u en jouw. Er zijn een aantal vacatures in het bestuur en voor leiding om les te geven. Tevens hopen we extra bestuursleden te werven om de vereniging draaiende te houden en om activiteiten rondom Sinterklaas, demo’s en Scoren in turnen te kunnen blijven organiseren. Kortom neem contact op met het onderstaand telefoonnummer voor meer informatie. Misschien hebt u wel nieuwe creatieve ideeën.

   

  Het bestuur is op zoek naar:

  Een penningmeester.

  Heb jij een financiële achtergrond, of vind je het interessant en zou je graag de uitdaging aan willen gaan. Alle zaken zijn goed georganiseerd en onder begeleiding van de nog aanwezige penningmeester wordt alles overgedragen. Zijn termijn is inmiddels al verlopen en graag wil hij het stokje overdragen.

   

  Algemene bestuursleden.

  Ben jij de duizendpoot, die het bestuur en de vereniging kan helpen bij het o.a. inkopen van Sinterklaas kadootjes voor de jongste groepen en het ondersteunen van scoren in turnen. Of misschien hebt u of jij nieuwe ideeën om activiteiten te organiseren of het maken van flyers/ promotie materiaal, foto’s etc.. Kortom er is genoeg om uit te kiezen.

   

  Leiding.

  We zijn op zoek naar leiding voor een groep peuters. Leeftijd van 2 tot 4 jaar. Dit is 1 uurtje in de week. Wanneer u dit leuk lijkt maar geen ervaring heeft, schroom niet om te bellen voor meer informatie bij de heer R. van Schellen.

  Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën of wanneer u een nieuwe les zou willen starten kunnen wij dit na overleg met u en het bestuur u ondersteunen eventueel met cursussen.

   

  Dus neem contact op met de voorzitter Rob van Schellen. Voor meer informatie, vragen of ideeën, telefoonnummer 0113- 62 22 55. 

  • DSCN4417.JPG
  • DSCN4420.JPG
  • DSCN4422.JPG
  • DSCN4429.JPG
  • DSCN4430.JPG
  • DSCN4431.JPG
  • DSCN4432.JPG

   

  Wik Wemeldinge is

  Aangesloten bij de