• Nieuws

Gelukkig mag er nog gesport worden. Alle groepen sporten in de zaal zolang de regels dat mogelijk maken.

De gewone "gezond-verstand-regels" hanteren we en wat de RIVM aangeeft.

Om die reden is het advies om geen mensen in de zaal toe te laten die niet sporten maar alleen kijken, of wachten tot een les klaar is.

Als gast een keer meedoen kan natuurlijk nog steeds en we hopen ook nieuwe leden te verwelkomen.

Want SPORTEN is GEZOND en verhoogt de WEERBAARHEID.  Dat lijkt ons een uitstekende reden om in beweging te komen.

Gymvereniging WIK

Een vereniging die beweegt, groeit en een diversiteit heeft aan verschillende beweegmogelijkheden voor jongeren en ouderen. Leden kunnen niet zonder leiding en de vereniging kan niet zonder een bestuur. De leiding zorgt ervoor dat de leden met plezier naar de les komen, heerlijk bewegen, uitdagingen krijgen en nieuwe dingen kunnen leren. Het bestuur is nodig om naast de financiële zaken en activiteiten ook de vereniging in beweging te houden. Daarom zijn we de afgelopen twee jaar bezig geweest om onze vereniging een nieuwe uitstraling te geven met een nieuw logo en een vernieuwde website etc.. Kortom we zijn er voor u en jouw.

Maar om in beweging te blijven is het bestuur is op zoek naar u en jouw. Er zijn een aantal vacatures in het bestuur en voor leiding om les te geven. Tevens hopen we extra bestuursleden te werven om de vereniging draaiende te houden en om activiteiten rondom Sinterklaas, demo’s en Scoren in turnen te kunnen blijven organiseren. Kortom neem contact op met het onderstaand telefoonnummer voor meer informatie. Misschien hebt u wel nieuwe creatieve ideeën.

 

Het bestuur is op zoek naar:

Een penningmeester.

Heb jij een financiële achtergrond, of vind je het interessant en zou je graag de uitdaging aan willen gaan. Alle zaken zijn goed georganiseerd en onder begeleiding van de nog aanwezige penningmeester wordt alles overgedragen. Zijn termijn is inmiddels al verlopen en graag wil hij het stokje overdragen.

 

Algemene bestuursleden.

Ben jij de duizendpoot, die het bestuur en de vereniging kan helpen bij het o.a. inkopen van Sinterklaas kadootjes voor de jongste groepen en het ondersteunen van scoren in turnen. Of misschien hebt u of jij nieuwe ideeën om activiteiten te organiseren of het maken van flyers/ promotie materiaal, foto’s etc.. Kortom er is genoeg om uit te kiezen.

 

Leiding.

We zijn op zoek naar leiding voor een groep peuters. Leeftijd van 2 tot 4 jaar. Dit is 1 uurtje in de week. Wanneer u dit leuk lijkt maar geen ervaring heeft, schroom niet om te bellen voor meer informatie bij de heer R. van Schellen.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën of wanneer u een nieuwe les zou willen starten kunnen wij dit na overleg met u en het bestuur u ondersteunen eventueel met cursussen.

 

Dus neem contact op met de voorzitter Rob van Schellen. Voor meer informatie, vragen of ideeën, telefoonnummer 0113- 62 22 55. 

Nationale Sport-Week van 18 september tot 27 september 2020

 

Thema “2020”

Vrijdag 18 september
opening NSW 2020

Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Door de coronacrisis staan we nu nóg meer dan normaal voor de uitdaging om de sport overeind te houden, want uit onderzoek blijkt dat veel mensen minder zijn gaan sporten. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek openen we het sportseizoen en geven we de sport een hoognodige impuls. Met behulp van creativiteit, solidariteit en aanpassingsvermogen gaan we er samen een mooie week van maken. Sport doet iets met je!

 

 

Zie voor alle lestijden en groepen op de website.

 

p.s. de introducé kan zonder enige verplichting meedoen aan de les. Wil hij/zij blijven sporten nog 2x gratis sporten voor nader kennis te maken met de sport.

Info secretariaat:

Mary Gijssel

Oranjeboomstraat 5

4424 AE Wemeldinge

Tel 0113-621406

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.wikwemeldinge.nl

 

Vakantieperiode.


Op dit moment heeft “ W.I.K.” vakantie. Alle lessen starten weer vanaf maandag 31  Augustus. Als leiding en bestuur hopen we
dat iedereen dan weer present zal zijn op de lessen , zodat de vakantie kilo’s er weer af getraind kunnen worden.
Nieuwe leden zijn dan weer van harte welkom op de lessen. Altijd 2 gratis proeflessen. De lestijden vind je op deze website.

 

Nationale sportweek.


Dvan 18 tot 27 september a.s.  In de sportweek kan men gratis kennis maken met de sport activiteiten van
“W.I.K.” . Neem eens iemand mee om ook lekker mee te sporten klein en groot.
Voor info: sec. Mary Gijssel
Tel: 0113-621406
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.